marți, 13 octombrie 2009

UMANITAR: Ultimele zile care o mai pot salva pe Anamaria




Am citit de acest caz ieri, il trimit la randul meu avand credinta ca suma necesara pentru a salva viata AneiMaria se va strange din ajutorul tuturor celor care vor putea contribui cu orice suma!

Din 9 zile au mai ramas 8, inca mai este timp!


http://www.gandul.info/reportaj/ultimele-9-zile-care-o-mai-pot-salva-pe-anamaria-4980083
http://www.ajutorpentruana.info/


Update: Am sunat la unul din numerele de mobil afisate azi 13.10.2009, exista adunati 16,000 EURO in cont. Fetita va pleca maine la Viena unde se va incerca salvarea piciorului (exista riscul amputarii). Pana la 25,000 EURO necesari pentru operatie mai este putin...

Update [6.11.2009]: preluare de la http://www.ajutorpentruana.info
"
Anamaria a fost la Viena, a fost consultata, i s-au facut analize… a fost trimisa înapoi pentru a face la o clinica din România chimioterapia, timp de 10 saptamâni. Dupa aceea, fetita va fi operata. Tumoarea este foarte aproape de nervul principal. Cu sanse mici de a-i salva piciorul.

A început tratamentul. Acum e nevoie de RABDARE, din partea tuturor. Rabdare si îngrijire deosebita. Ana nu are voie sa raceasca, sa primeasca vreun virus… iar chimioterapia este un tratament greu de suportat. O doza dureaza 72 de ore… Si tratamentul, ca derulare, este chinuitor.

Nadajduim ca ajutorul lui Dumnezeu, vârsta frageda si starea de sanatate buna a fetitei o va ajuta sa duca totul la bun sfârsit."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu