vineri, 15 ianuarie 2010

"Viata e doar o Calatorie"

Titlul postarii trimite la un articol (continua asa, Cristian!)
http://www.baniinostri.ro/Viata-e-doar-o-Calatorie--p292.html

As putea petrece un timp indefinit avand ambele perspective: interioara - a cantecului si exterioara - a imaginilor suport din videoclip.

...Voi?...

miercuri, 13 ianuarie 2010

MOOLA MANTRA

Ascultati atenti si neagitati aceasta mantra,
apoi simtiti efectul...

Namaste!



*** MOOLA MANTRA ***

OM -The primordial sound of the Universe 
SAT -Truth
CHIT -Pure consciousness,
ANANDA -Bliss,
PARABRAHMA -The Supreme Creator,
PURUSHOTAMA -The energy which incarnates as an avatar to guide us,
PARAMATMA -The divinity present in every being,
SRI BHAGAVATI -The female aspect of creation
SAMETHA -In communion with
SRI BHAGAVATE -The male aspect of creation,
NAMAHA -Salutation
HARI OM TAT SAT -Hail to that divine truth

marți, 12 ianuarie 2010

UMANITAR: Un gest mic pentru o noua sansa la viata

Bunul Samaritean

*** La Multi Ani tuturor! ***
Fie ca Nou An sa ne aduca pe toti mai aproape de trezirea interioara, de unitatea spirituala in credinta in Isus Cristos, dincolo de barierele mintii rationale, de temerile mintii irationale si de slabiciunile corpului fizic!

Reiau postarile din Nou An cu inca un apel umanitar.

La randul meu, o cunosc personal pe Roxana, ca atare acest mail este un apel autentic pentru ajutorarea unui semen de-al nostru. Suma ramasa nu este mare, sansele lui la o noua viata pot creste cu aportul nostru!



From: Roxana Ionita
Subject: Un gest mic prin care putem ajuta un baiat sa aibe o noua sansa la viata. il cunosc personal, roxana
To: "Roxana Ionita"
Date: Friday, January 8, 2010, 1:13 PM

Dragii mei,

Se pare ca a venit momentul in care o persoana apropiata mie sa faca parte din cei care au cu adevarat nevoie de ajutor pentru a avea o sansa niua de a trai.

Desi stiu ca cei mai multi dintre voi nu il cunoasteti pe Stefan Georgescu, el este student in programul pentru care eu lucrez. Pentru cei dintre voi care nu ati avut ocazia sa il cunoasteti personal va scriu cateva cuvinte despre el.

Pentru noi toti cei care il cunoastem a fost o provocare placuta, datorita implicarii lui in tot ceea ce face si dedicarii totale pentru proiectul la care lucreaza, oricare ar fi acesta. Este un luptator!

Incet, incet, cunoscandu-l mai bine, am aflat si problemele lui mari de sanatate, pe care la inceput nu a vrut sa le stim. Asa am aflat ca inima lui este a unui om de 60 de ani, desi are doar 25 !

Va scriu acest email deoarece in februarie 2010 trebuie sa se opereze ca sa ii puna o valva la inima, valva care ar trebui sa-i mai dea o sansa la viata, pe care in acest moment nu o mai are.

Mai are nevoie de 4000 de lire sterline (se va opera in Anglia, cine doreste mai multe detalii medicale, le putem trimite atasat). Restul banilor de care a avut nevoie pana acum au fost stransi de parinti vanzand tot ce au putut, de la o familie din Anglia care l-a ajutat foarte mult si de la Microsoft, care deja a facut o donatie consistenta pentru el. Nu mai are alte surse directe si de aceea noi (echipa Tiffin EMBA) am hotarat sa il ajutam.

Va rog sa o faceti si voi, fiecare asa cum poate, cu sume de bani (cat de mici, sunt importante) sau trimitand informatiile lui mai departe.

Mai jos gasiti cateva informatii despre el si conturile in care puteti face platile.

Va multumesc anticipat pentru implicarea voastra si pentru efortul pe care il faceti.

Cu drag,

Roxana Ionita

Conturile la care se pot face donaţii pentru Stefan sunt:

CitiBank Europe plc.
Dublin - Sucursala Romania (Agentia Colentina)

Cod SWIFT: CITIROBU
Titular de cont : STEFAN GABRIEL GEORGESCU
IBAN: RO35CITIB000001000027476 (EUR)
IBAN: RO68CITIB000001000027464 (RON)
IBAN: RO65CITIB000001000034114 (GBP)

CONTACT: Miorica Georgescu (mama lui Stefan)
Mobil: + 40 722 161 953

Email : stephan.georgescu@live.com


Cine este Ştefan Georgescu?

Ştefan Georgescu este un tânăr de 25 de ani, o persoana activă, dornic să acumuleze cât mai multe cunoştinţe dar cu probleme mari de sănătate.

A absolvit Liceul teoretic "Edmond Nicolau", apoi Facultatea de Fizica sub indrumarea Dnului Prorector Prof. Dr. Emil Stefan BARNA din cadrul Universitati Bucuresti. În clasa a XI au apărut primele simtome ale bolii de inimă.

A fost găsit inconştient în curtea şcolii şi internat la Institutul de Boli Cardiovasculere « C. C. Iliescu « – Bucureşti unde a fost diagnosticat cu sincope vasovagale, loc atrio-ventricular BAV gr. II şi bloc de ramură dreaptă BRD gr.III. Stefan a fost diagnosticat in martie 2009 la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant – Tg. Mures, cu insuficienţă cardiacă mitrala gr. II-III, Valva mitrala posterioara fixata prin rupere de cordaje gr III.

Deoarece starea sănătăţii s-a înrăutăţit, cu ajutorul unor persoane deosebite prin intermediul colegilor sai de la Microsoft România a reuşit sa se interneze în luna noiembrie 2009 la Clinica Newham University Hospital http://www.newhamuniversityhospital.nhs.uk din Londra. În urma investigaţiilor a rezultat că are nevoie urgent de un transplant de valva mitrală, deoarece prin neînchiderea valvei inima s-a mărit şi este o inimă a unui om de 60 ani.

Este programat să se interneze pentru operaţie în data de 03.02.2010. Cu toate eforturile familiei şi prietenilor s-a reuşit strângerea sumei de 10.000 lire fiind necesar încă 4.000 lire sterline.

Pe perioada facultăţii a fost Student Consultant al Microsoft România 2004 - 2005.

Între anii 2005 – 2007 a îndeplinit funcţia de Academic & Technical Evangelist Team Lead unde a activat la evenimente interne şi publice în toată ţara. Stefan a lucrat in Sales pentru Microsoft si CompuWare Corporation iar din 2008 este Co-Fondator Microsoft Alumni Network (MSA) (https://www.microsoftalumni.com ). Din octombrie 2010 Ştefan a fost acceptat la Microsoft U.K Ltd. pe poziţia de Account Team Unit Manager.

În prezent lucrează în cadrul Direcţiei Economice în cadrul Universităţii Bucureşti, este in anul II la Facultatea de Management & Marketing Universitatea « Romano-Americana « , anul I Facultatea de Comunicare & Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Poltitice Administrative (S.N.S.P.A), este înscris la Institute Coach Academy şi urmează programul Executive MBA din cadrul Tiffin University (http://ro.linkedin.com/in/gabrielgeorgescusr ). Pe tot parcursul primului modul Ştefan a primit recomandări atât de la profesorii americani cât şi de la partenerii Microsoft. Din 2007 a urmat cursuri de specialitate cum ar fi: sales/marketing/technical/HR, midmarkets regionale. Stefan a fost nominalizat la LinkedIn Business Award 2010 la categoria "Business Leader of the Year". - http://www.linkedinbusinessawards.com/Nomination/Details/391.

…Stefan se roaga in fiecare zi, folosind cuvintele de mai jos, cuvinte in care crede cu tarie:

« Doamne, am nevoie de tine! Nu vreau ceva anume. Nu vreau un cadou scump ci vreau doar sa ma inveti sa apreciez ceea ce am. Sa stiu cand sa spun stop, dar si cand sa merg mai departe. Sa nu incetez nicio clipa sa cred in visele mele si sa continui sa lupt pentru realizarea lor. Invata-ma sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa daruiesc tot ce am mai bun din mine. Fiecare zi sa fie unica si timpul sa treaca mult mai greu in momentele bune si foarte usor in cele grele. «

Ca familie, suntem constienti ca acest lucru nu ar fi posibil daca nu ar existat oameni minunati si inimosi, darnici, care să ne ajute sa ii putem oferi lui Stefan sa devina o fiinta normala, capabila sa lupte pentru sine. Pentru a-i oferi o sansa la viata in conditii de criza economica, speram ca, prietenii, colegii, cunoscuti si necunoscuti, firme, vor gasi modalitati sa il ajute, sa ne ajute neconditionat.

Conturile la care se pot face donaţii pentru Stefan sunt:

CitiBank Europe plc.
Dublin - Sucursala Romania (Agentia Colentina)

Cod SWIFT: CITIROBU
Titular de cont : STEFAN GABRIEL GEORGESCU
IBAN: RO35CITIB000001000027476 (EUR)
IBAN: RO68CITIB000001000027464 (RON)
IBAN: RO65CITIB000001000034114 (GBP)

CONTACT: Miorica Georgescu (mama lui Stefan)
Mobil: + 40 722 161 953

Email : stephan.georgescu@live.com