miercuri, 8 iulie 2009

Good bye Michael, ride the stars for us!...




Viata ta Michael a fost mai mult decat un succes, a fost implinirea unui om prin genialitatea lui artistica. Ti-ai implinit destinul in ciuda (sau poate tocmai din cauza) greutatilor din viata ta.

Ai iubit mai mult copii dar nu in sens murdar cum rau voit s-a considerat, ci din candoarea unui copil interior ranit ce si-a cautat alinarea in ceilalti copii.

Ai binecuvantat lumea cu muzica ta originala, cu creatiile tale scenografice de exceptie si cu viziunea ta complet noua.

Iti multumesc pentru iubirea pe care ai pus-o in toata muzica ta si care a ajuns si la inima mea, facandu-ma sa ma bucur mai mult de viata, sa ma apropii mai mult de mine si de cei din jurul meu, inspirandu-ma sa incep acest jurnal personal al trezirii in constiinta.

Iarta-ma ca te-am judecat de multe ori cu mintea, uitand sa te cunosc cu inima.

Te iubesc mai mult acum ca ai plecat, sunt ca multi alti oameni care incep sa iubeasca mai mult ceea ce au pierdut deja...

Mergi in pace insotit si de cantecul tau preferat "Smile"... Aici pe Terra suntem mai buni, mai iubitori ca dovada a trecerii tale pe aceasta planeta!



Un comentariu:

  1. m-am bucurat sa citesc lucrurile astea minunate...nu am inca puterea sa zambesc atunci cand il privesc, nu am nici puterea sa-mi alung nodul din gat atunci cand il aud cantand, dar iti multumesc pentru frumusetea gandurilor tale despre el. L-am iubit, l-am adorat, l-am ascultat pana la obsesie in adolescenta, in tineretea mea, la maturitate, iar acum sunt nevoita sa- mi inchid pentru totdeauna o bucata din sufletul meu, alaturi de ( ar putea cineva sa creada ca sunt printre putinele...? )amintiri dragi intr-o cutie pierduta pe veci.

    RăspundețiȘtergere